Alvast de leukste kaarten voor een ‘Vrolijk Pasen’!

Over een klein maandje is het alweer zover…Dan staat Pasen inmiddels weer voor de deur! Dat wordt weer heerlijk smullen van lekkere broodhaantjes, en genieten van vooral heel veel eieren. Zowel echte als kleine chocolade eitjes. Maar waarom eten we met Pasen eigenlijk zo veel eieren en beschilderen we die ook nog eens? Het schilderen van de eieren is begonnen in de middeleeuwen, doordat de kerk een verbod had ingesteld voor het eten van eieren en vlees. Alleen legden de kippen in deze periode juist veel eieren. De eieren werden daarom gekookt, zodat ze langer goed blijven. Daarna werden ze versierd en met Pasen veelvuldig gegeten of cadeau gedaan. Nu je dit weet, is het hartstikke leuk om alvast te kijken naar kaartjes om iemand een ‘Vrolijk Pasen’ mee te wensen. Kijk je mee?

Leve de lente!

Het is weer Pasen, de lente is aangebroken en overal komen de beestjes weer naar buiten om te genieten van het zonnetje. Wil jij iemand een heel ‘Vrolijk Pasen’ wensen? Met dit frisse kaartje met prachtige typografie lukt dat vast en zeker! Aan de binnenzijde vind je ook nog eens een lief gedichtje om de lente mooi mee in te luiden. Vrolijk Pasen!

vrolijk pasen sierlijk

vrolijk pasen sierlijk

Konijntje

Bij Pasen horen niet alleen kippen en kuikens, maar ook andere jonge diertjes, zoals konijntjes. Konijntjes komen in de lente massaal uit hun holletjes gekropen, en dat is altijd een feest om te aanschouwen. Stuur nu ook iemand dit lieve kaartje, om hem of haar een ‘Vrolijk Pasen’ te wensen!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart