Al een flink aantal jaar in dienst? Gefeliciteerd met dit jubileum!

Werken is belangrijk. Onze maatschappij wordt er sterker van en jij haalt er voldoening uit. Zeker als je werk doet waar je hart ligt en wat je ontzettend leuk vindt om te doen. Zo kom jij met een glimlach je bed uit en ben je klaar voor een nieuwe dag. Dagen, maanden en jaren vliegen voorbij. Opeens is het dan zover. Je bent al zo lang in dienst dat het tijd is voor een jubileum. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Dat is wel heel bijzonder. Zoiets bijzonders moet je natuurlijk wel vieren. Samen met je collega’s, familie en vrienden. Op het werk of bij je thuis, dat bepaal je zelf. Om zo veel mogelijk mensen uit te nodigen stuur je een leuke jubileumkaart voor je feest. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kijk dan maar eens gauw mee!

Wat een mijlpaal!

Kom maar op met de confetti, de slingers en de ballonnen. Het is namelijk feest! Je bent al heel wat jaar in dienst bij je werk en bereikt nu een mijlpaal in je carrière.  Nodig al je vrienden en familie uit voor een te gek feest om dit met je te vieren. Al 12,5 jaar in dienst!

Rennen, vliegen, opstaan!

15 jaar lang ben jij al met dag en dauw je bed uit. Snel nog een slok warme koffie en dan is het de deur uit en in de auto. Dit doe je eigenlijk nog met best veel plezier, want je vindt je werk hartstikke leuk. 15 jaar al! Wat een jubileum! Tijd voor een groots feest, waarbij je collega’s, vrienden en familie niet mogen ontbreken. Van harte gefeliciteerd!

in dienst

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart