5 jaar getrouwd Tijd voor een feestje en een passende uitnodiging!

De meeste grote huwelijksfeesten worden gegeven wanneer een echtpaar minstens 12,5 jaar bij elkaar zijn. Eigenlijk is dat zonde! Elke jaar dat jullie getrouwd zijn is een feestje waard. Maar jaarlijks een feest is natuurlijk best duur, daarom is het wellicht leuk om te wachten tot jullie 5 jaar getrouwd zijn. Een 5-jarig huwelijk wordt ook wel een houten bruiloft genoemd. Bij kaartje2go hebben we mooie bijpassende uitnodigingen voor jullie feest om dit lustrum te vieren.

5 jaar getrouwd

Het bijzondere van een houten huwelijk

Bij de eerste jaren van een huwelijk is alles nog nieuw en spannend. Na een paar jaar wordt het steeds ‘normaler’ en kunnen er kleine scheurtjes ontstaan. Maar als het om echte liefde gaat dan overleven jullie echt alles. Voelen jullie je nog steeds sterk nadat jullie al 5 jaar getrouwd zijn? Dan is dat een teken van een sterk en duurzaam huwelijk en dat is nu precies waar hout voor staat: duurzaamheid en kracht.

5 jaar getrouwd

5 jaar getrouwd is een feestje waard

Okee het is niet helemaal gebruikelijk om een groot feest te geven wanneer men 5 jaar getrouwd is. De meeste stellen vieren dit samen door bijvoorbeeld een weekendje weg of uiteten te gaan. Maar als jullie van een feestje houden is bijna niets mooier dan jullie duurzame liefde in de spotlights te zetten. Een feest hoeft overigens niet altijd een afgehuurde zaal te betekenen met een dj en dure hapjes. Een feest kan ook klein zijn waarbij je alleen de beste vrienden en naaste familie uitnodigt. Als je het extra leuk wilt aanpakken stuur je iedereen een mooie uitnodiging. Een unieke en persoonlijke uitnodiging maken voor jullie huwelijk doe je snel en goedkoop bij kaartje2go. Onze kaarten kunnen jullie geheel naar wens aanpassen. Zo kun je een foto van jullie trouwdag toevoegen of extra afbeeldingen. Wat je ook kiest, we hebben er in ieder geval al een aantal voor je klaar staan!

5 jaar getrouwd

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart