30 jaar verjaardag vieren, maak een unieke uitnodiging bij kaartje2go

De leeftijd van 30 bereiken is voor vele een bijzondere dag. Eerlijk is eerlijk, niet iedereen verheugd zich erop om bij de club van 30 te horen. Want 30 betekent dat je nu écht volwassen bent. De wilde jaren laat je langzaamaan achter je en je richt jezelf meer op nieuwe mijlpalen in je leven. Een bruiloft, kinderen, nieuwe baan….. Of misschien ben je al getrouwd en heb je kinderen, dan nog is de leeftijd van 30 zeer speciaal. Hoe je jouw 30 jaar verjaardag vieren ook gaat doen, dit nieuwe decennia verdiend het om goed ingeluid te worden! En laten we bij kaartje2go nou net leuke uitnodigingen hebben voor elke gelegenheid!

30 jaar verjaardag

30 something cocktail/champagne party

De tijd van budgetteren en goedkope drankjes zoals bier en zoete wijn zijn wel voorbij. 30 something vrouwen kunnen hun 30 jaar verjaardag vieren met een cocktailparty of een champagne feestje. Lekker stijlvol en decadent. En daarnaast is het een goed excuus voor jou en je vriendinnen om jezelf helemaal op te doffen in een mooie cocktail jurk. Nodig je vrienden uit met een prachtige en vrouwelijke uitnodiging voor dit avondje met de ‘girls’. Als je wilt kun je extra figuurtjes of foto’s van cocktails en champagne op de kaart plaatsen.

30 jaar verjaardag

30 jaar verjaardag vieren in de kroeg

Wil je jouw 30 jaar verjaardag vieren in de kroeg met een aantal vrienden? Ook daarvoor hebben we een prima uitnodiging. Het voordeel van dit soort feestjes is dat je geen troep hebt in huis, je jezelf alle stress van de voorbereiding ontneemt en een kroeg altijd een gezellige sfeer heeft.

30 jaar verjaardag

Persoonlijke uitnodiging voor klein feestje

Een uitnodiging maak je snel persoonlijk en uniek als je er een foto van jezelf op zet. Ook al geef je een klein feestje, je gasten zullen een uitnodiging altijd erg waarderen. Bij kaartje2go hebben we genoeg kaarten waar een plek gereserveerd is voor je foto. Maar als deze kaarten je niet aanspreken kun je gewoon een andere kiezen. Bij kaartje2go heb je de grootste vrijheid om kaarten geheel naar wens te maken. Je kunt dus op elke kaart een foto van jezelf of wat dan zetten. Zelf op de achterkant kun je de kaart specialer maken met een foto. Aangezien een foto de kaart een stuk persoonlijker maakt, past dat prima bij een klein intiem feestje bijvoorbeeld bij je thuis.

30 jaar verjaardag

30 jaar verjaardag

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart