Flinke sportprestatie verricht? Gefeliciteerd!

Stel je eens voor. Elke zaterdag sta je met dag en dauw op om aan je workout te beginnen, ga je hardlopen, of sta jij weer eens op het voetbalveld om te trainen. Je bent een harde werker, dat is zeker. En nu werd ineens al dat harde werken beloont tijdens een belangrijke wedstrijd. Alles heb je gegeven en dat heeft zich uitbetaald. Je hebt een medaille gewonnen, een marathon uitgelopen of een wedstrijd gewonnen. Je hebt een behoorlijke sportprestatie verricht, dus! Daar ben je best een beetje trots op en dat mag ook. Want zoiets flikt niet iedereen. Stel je dat eens voor. Daar mag je iemand best op een leuke manier mee feliciteren, nietwaar? Doe dat eens met een leuke kaart! Dat vindt iedereen leuk en is een stuk specialer dan een SMS. Kijk je mee naar onze kaartjes?

Marathon gerend!

Heeft iemand zojuist een flinke sportprestatie verricht, zoals bijvoorbeeld het uitrennen van een marathon? Feliciteer diegene dan met deze vrolijke kaart! De mooie typografie en gouden accenten maken het extra feestelijk. Natuurlijk kun je de foto vervangen en deze kaart gebruiken voor welke sportprestatie dan ook. Van harte gefeliciteerd, in ieder geval! Goed gedaan!sportprestatie

Kampioen, super!

Samen met je team een heel aantal wedstrijden spelen en daarna kampioen worden is echt geweldig. Een prestatie waar je terecht heel trots op mag zijn. Hoe oud je ook bent, zoiets is nu eenmaal heel bijzonder. Jullie zijn kampioen, super!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart