Ziek? Heel veel beterschap gewenst!

Het is nooit leuk om ziek te zijn. Hoewel het vooruitzicht van een dagje niet naar je school of werk te hoeven er aantrekkelijk uitziet, als de griep blijft aanhouden is de lol er gauw vanaf. Dan wil je gewoon graag weer fit en gezond zijn. Zo kun je weer alle dingen doen die je normaal ook doet. Nee, ziek zijn is niet makkelijk, en een feestje is het nooit. Het enige wat een beetje helpt is veel liefde en verzorging. En een lief beterschapskaartje, waarschijnlijk. Want op het moment dat jij als zieke een beterschapskaart in je brievenbus vindt, dan word je daar toch echt wel heel vrolijk van. Want het is natuurlijk superlief dat iemand aan je denkt, en zelfs de moeite heeft genomen een kaartje te sturen. Wacht dus niet langer, en stuur ook een beterschapskaart naar een zieke!

Palmen paradijs

Wat klinkt dat heerlijk, onder palmbomen liggen en genieten van een heerlijke vakantie. Helaas zit dat voor de zieke er even niet in. Nee, rust eerst maar eens goed uit, de rest komt later wel. Je komt uiteindelijk wel onder een palmboom te liggen, maar voorlopig zul je het nog even met de palmenbladeren op deze beterschapskaart moeten doen. En met de lieve boodschap die erin staat. En zo komt het uiteindelijk allemaal goed.

Een virus gevangen?

In het Engels staat ‘catching a bug’ voor het te pakken krijgen van een griepje. En ja, dat is nu eenmaal vervelend. Net als insecten soms zijn, dus het is een passende uitspraak. Wens iemand veel beterschap met deze originele en mooie beterschapskaart. Gegerandeerd dat de zieke zo’n kaartje wel kan waarderen! Want het is nu eenmaal geen lolletje om ziek te zijn. En nu heb je inmiddels wat leuks te doen…Namelijk de namen bij de insecten zoeken!

beterschapskaart kevers get well soon

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart