Stuur een leuke beterschapskaart naar een ziek kindje

Ziek zijn vindt niemand leuk. Helemaal niet als je vol energie zit en eigenlijk het liefst buiten zou willen spelen. Wanneer een kind ziek raakt, vindt het dat misschien de eerste dag nog wel leuk, maar daarna slaat de verveling toe. Toch is het zeker voor kinderen ook heel belangrijk om gewoon goed uit te zieken. En zo erg is het ook weer niet om een paar dagen achter elkaar niet zoveel te doen? Of om een heleboel films te kijken? Dan kun je daarna weer met frisse energie aan de slag. Om een kindje even op te vrolijken tijdens een griepje, of een andere kwaal kun je hem of haar een leuke beterschapskaart sturen. Zo weet het kind dat er aan hem of haar gedacht wordt. Extra leuk is het als zo’n kaart door een vriendje of vriendinnetje gestuurd wordt. Zo voelt het zieke kindje zich misschien wat minder alleen. Ben je ook op zoek naar een toffe beterschapskaart? Kijk dan maar eens gauw mee, want we hebben de leukste voor je uitgezocht!

Doe je sjaal om!

Hoe vervelend het ook is, misschien dat je de volgende keer wel naar je moeder luistert en je sjaal omdoet als je naar buiten gaat. Misschien dat je dan niet snipverkouden thuis op de bank terechtkomt. Anders luister je maar naar deze lieve beterschapskaart, met een schattige naakte cavia met een sjaal om. Kleed je goed aan!beterschapskaart

Eet eens een wortel!

Wortels zijn gezond, heel gezond. Goed voor je ogen en goed voor heel je lichaam. Dit konijn weet dat, vandaar dat het jou met deze beterschapskaart een wortel brengt en je helpt herinneren goed voor jezelf te zorgen. Beter voorkomen dan genezen, maar probeer nu maar eerst te genezen. Dan kun je daarna weer heel veel wortels eten!

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart