Griepje te pakken? Heel veel beterschap gewenst!

Het zit weer in de lucht, nu de ‘r’ weer in de maand zit. Onze grote vriend de griep. De omslagen in het weer zorgen ervoor dat veel mensen het virus al te pakken hebben gehad. Dat is natuurlijk heel vervelend, want zo’n griep kan rustig een weekje, of langer, duren. En het enige wat eigenlijk helpt is veel slapen en rustig aan doen. Saai he? Maar het is nu even niet anders. Wil je iemand die de griep goed te pakken heeft een beetje opbeuren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Veel moeite kost het namelijk niet om iemands dag een beetje beter te maken. Stuur gewoon een leuke kaart! Met een van onze mooi en lieve kaarten wens je een zieke heel veel beterschap en tover je gegarandeerd een glimlach op iemands gezicht. Dus waar wacht je nog op?

Een papieren knuffel

Als iemands ziek is wil je diegene vast een lieve knuffel geven. Maar het lukt niet altijd om dat ook in levende lijve te doen. Plus, je wilt natuurlijk niet ook het virus krijgen en zelf ziek worden. Hoe los je dat dilemma nu op? Heel simpel. Met deze lieve kaart, natuurlijk! Je brengt er als het ware een papieren knuffel aan de zieke over. Zo laat je de arme drommel weten dat je aan hem of haar denkt en dat je diegene veel beterschap wenst!beterschap wending you a paper hug

Beterschap!

Het is helemaal niet leuk om ziek te zijn. Je kunt eigenlijk alleen maar slapen en een beetje TV kijken, maar dat ga na een tijdje ook heel erg vervelen. Iedereen weet dat. En iedereen weet ook dat het fijn is om even ergens anders aan te kunnen denken als je ziek bent. Dat het heel fijn is om even goed opgevrolijkt te worden. Met deze vrolijke kaart komt dat vast goed, en tover jij een glimlach op het gezicht van zieke. Heel veel beterschap!

beterschap eighties patroon

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart