Stuur een zieke een opbeurende beterschapskaart!

Een ongeluk zit in een klein hoekje…Het ene moment is er niets aan de hand, het volgende moment zijn alle poppen aan het dansen en moet je weggevoerd worden met de ambulance. Eenmaal in het ziekenhuis krijg je dan te horen dat je toch echt een paar dagen moet blijven logeren. Dat is balen. Alhoewel een ziekenhuis ook heel spannend kan zijn, heb je af en toe wel behoefte aan een beetje opbeuring. Stuur iemand die voor langere tijd en om wat voor reden dan ook in een ziekenhuis vertoeft daarom een van onze leuke beterschapskaarten. Bij Kaartje2Go hebben we speciale kaarten gericht op mensen die in het ziekenhuis liggen. We laten er hier een paar zien. Hopelijk zit de perfecte kaart ertussen en weet jij een grote glimlach op iemands gezicht te toveren ermee!

Op je best

De zieke is waarschijnlijk inmiddels meer dan bekend met het klassieke rode kruis, het teken van zowel ziekte als genezing. Met deze grappige kaart naast het bed heeft hij of zij in ieder geval iets om naar uit te kijken. Beter te worden! En na het beter worden is het tijd voor diegene om voort te zetten waar hij of zij hartstikke goed in is. De allerbeste zijn!

beterschapskaart rode kruis

Gipspootje

Mama is een stoere chick, maar af en toe gaat er in haar enthousiasme wel eens wat mis. Deze lieve en leuke kaart, voor mama’s, maar ook voor andere meiden, is perfect voor iemand met een gipsen voet. Ze moet misschien even in het ziekenhuis blijven, maar daar wordt dat been wel beter van. En hoe sneller genezen, hoe eerder deze daredevil het avontuur weer kan opzoeken. Maar, eh, doe voorzichtig deze keer, he?

beterschapskaart gebroken beentje

Schattige beterschapskaart

Deze leuke kaart met een muis als dokter, vliegend op rolschaatsen door het ziekenhuis, is super schattig en perfect voor wanneer iemand net geopereerd is. Dit lieve muisje zal het vast en zeker ook goed doen bij (jonge) kinderen. Zijn lieve aanwezigheid maakt dat de operatie als een groot avontuur gezien kan worden, en dat iemand er weer helemaal tegenaan kan. Goed gedaan, dokter Muis!

betterschapskaart muis dokter

De voordelen

  • Unieke collectie uitnodigingen
  • Je eigen originele fotokaarten
  • Zeer voordelig
  • Snel en eenvoudig bestellen
  • Al meer dan 300.000 tevreden gebruikers!
  • Voor 20:00 besteld, zelfde dag verzonden
Maak een kaart